AUDIO TECHNIEKER

ASP is een technisch productiebedrijf en gevestigde speler in de evenementenbranche. Sinds 1989 hebben we een voortreffelijke reputatie bij onze klanten kunnen opbouwen voor het leveren van uitstekende klantenservice. En ja, dat maakt ons enorm trots!

In 2022 schakelen we een versnelling hoger naar, nog meer producties, nog meer spektakel en streven we naar een gestage verbetering van onze service. Om deze schaalvergroting mogelijk te maken zijn we op zoek naar project managers, assistant project managers en techniekers met een specialisatie in licht, audio of video.

De functie

Als audio technieker ben je mee verantwoordelijk voor de technische uitvoering van producties in binnen- en buitenland. Je staat samen met je collega’s in voor het plaatsen en aansluiten van zendersystemen, monitors, audiosystemen en digitale netwerken.

Tijdens het event kan je ingezet worden om problemen op te lossen of om het audiomateriaal aan te sturen.

Jouw profiel

Vanuit je passie voor het audiovisuele heb je een technische expertise uitgebouwd in audio, je volgt ontwikkelingen op de voet en bent steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Ook als je nog weinig ervaring hebt maar een passie voor het vak, krijg je de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen om zo je technische skills verder te ontwikkelen.

Flexibiliteit is jouw middle name; werken op avonden of in het weekend is een standaard, last-minute veranderingen zijn geen uitzondering, deze hebben weinig invloed op jouw stressniveau.

Computers hebben weinig geheimen voor je, je leert snel werken met nieuwe programma’s.

Je beheert de Nederlandse taal en kan je vlot uitdrukken in het Engels.

Je bent communicatief, sociaal, een teamplayer maar je kan ook zelfstandig opdrachten afronden.

Rijbewijs B is een must, C of CE zijn pluspunten.

Ons aanbod

Een veelzijdige job in een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien. Een brede waaier aan opleidingen helpen je hierbij.

Een ruim aanbod aan projecten in diverse sectoren van shows, bedrijfsevenementen, eSports-toernooien en congressen. Dit zowel nationaal als internationaal.

Zin in eeen toffe werksfeer binnen een dynamisch team ?
Stuur zo snel mogelijk jouw cv naar vacatures@aspgroup.be !

Choose File